Solsting och skavsår

Japp.. båda fick vi idag.. huwwa
Man är ju inte direkt van vid sol om man säger så. Men här jäklar var det sol idag, jätte skönt.. men vi fick solsting.

Vi har varit på jätte marknaden. Först var vi osäkra på om vi hittat rätt.. men.. ja man kan ju säga att vi MÄRKTE att vi hittat rätt. Det tog fanimej aldrig slut! Det var huuuuur mycket som hellst!
Men den delen av marknaden som låg innomhus var inge skoj, där höll ja på o svimma också, det  var solstinget som slog då, inget allvarligare.

En hel del saker är otroligt mycket billigare, VERKLIGEN. Dricka.. med eller utan alkohol är billigt som attans t.e.x. Och jag tror nog det är rea i varenda butik just nu, så vi kom hit i helt rätt tid.

Vi hittade vägen till en liten rock pub idag dessutom, Vi gick dit och åt nu på kvällen.
Zikkan valde en jack Daniels biff som var den bästa biffen han ätit ute någonsin! det är bra betyg.
Vi gav dom dricks och dom blev jätte jätte glada. Sen drack vi någon cider liknande dricka och promenerade runt lite i gamla stan och sen tillbaka till hotellet.

Men nu är man så trött i fötterna så man inte tror man kan ta ett till steg. Nu är klockan 23, men vi lämnar inte hotellet något mer idag, nu ska vi ligga i sägen o glo på tv och sova tidigt (så man orkar upp till frukost buffén imorn)

Vi har ju badkar här med, så vi ska bada varenda dag, DET är lyx för oss ;)
Vi köpte lite badbomber igår, helt fantastiskt.

Godnatt vänner <3

Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Låter underbart!

Vädret här är perfekt, soligt och fint och dessutom har det vräkt ner i vindeln i 2 dagar när det i hällnäs har varit klarblå himmel och sol, hi hi hi!!

2009-08-04 @ 23:11:51
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Mötley Annika

så bra att ni har de bra JD biff ... fuck nu blev jag ju rent avis ... kul att ha er häär synd bara att vi han ses så lite men vi ses i höst nångång kramar Annika

2009-08-05 @ 19:29:26
URL: http://motleycrue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0