Saris naglar

Ja här kom bilden ;)

Jaha sista dagen då

Den har varit både upp och ner.
3 kunder i salongen idag,
Det var ju skoj.. eller nej vänta.. 4!!

1 som fixade 2 naglar som var av, men hon hade gjort dom andra naglarna i en annan salong, så det såg minst sagt konstigt ut när hon gick därifrån. Eftersom det är innan nyår och för henne AKUT så körde jag väl på, annars brukar jag INTE göra det. Om det inte är samma märke och material på innan, nu vet jag inte vad hon hade.. Hur som helst så var det en akut fixning och hon är glad, det är väl allt dom räknas.

På dom två naglarna jag la material tog jag självklart bort ALLT annat material först. Man ska aldrig blanda olika märken. Nu har ju hon det, men det är på olika fingrar. Så ok då.. För den här gången. Hon frågade om jag gjorde spetsiga naglar :D jag har aldrig testat! Men jag får se till att ta ner någon till salongen som vågar sej på att ha det så jag får prova göra dom innan jag säger JA till det och gör det på en fullt betalande kund.

Nästa var en vanlig påfyllning, sen en som lagade två som hon slagit av, stammis med hundvalp.. Naglar och hundvalpar är ingen bra kombo alltid.

Sista kunden var SARI! älskade underbara Sari! Hon saknar också dej farfar!

Vi tjattrade på ett bra tag och jag dekorerade hennes naglar inför nyår. Hon jobbar som kock så hon kan tyvärr inte ha konstnaglar, så det blir att dekorera hennes naturliga, men det är inte fy skam det heller. Självklart hade jag inte kameran med mej.. Idiot..JAG VET.. *suck* Ska be henne fota dom och skicka mej lite bilder.

Zikkan dök upp och hade fått tag i lite olika Cider på systemet.. otroligt satt det ens fanns något kvar! Vi körde hem Sari till hennes mamma så hon slapp ta sej runt i den här otroliga kylan! Den är inte rolig idag.

Det som var lite tråkigt o dåligt idag orkar jag inte dela med mej detaljer av. Det är bara jag som är för känslig just nu och tar åt mej av saker jag inte behöver ta åt mej av. Men det har även med att folk inte tänker att göra. Om man t.e.x har en dålig dag, eller kanske tjafsar med någon och är på dåligt humör eller vad som helst och en vän hör av sej.. Då låter man väl inte det gå ut över vännen? Får man sms från någon som inte har med det att göra är man väl inte kylig och ifrån stötande? Man kan säga "du jag har en dålig dag idag, kan vi höras sen/imorn/en annan dag" det tycker jag är helt ok. Men inte bara vara off och kall mot personen ifråga. Då tar man det ju personligt. Det är något jag verkligen kan störa mej på, Normalt sett gör inte jag så mot andra. Inte om dom inte förtjänar det.

Det kan lika gärna vara jag som läser in för mycket i saker och ting och lägger för mycket tyngd på detaljer just nu. Men jag är som sagt inte den mest stabila och lyckligaste personen här för tillfället och då kan det bli så. Jag trodde ju JAG gjort något fel, eller att det var "tjall på linjen" mellan mej och den vännen. När det inte ens hade med mej att göra (vad jag vet)

JO en sak till Inatt när jag sov själv, Zikkan sov på jobbet.. Då låg jag och funderade och filosoferade för mej själv när jag plötsligt fick för mej något sjukt. Och det värsta var att det inte släppte med en gång heller. Jag har gått och fnulat på detta hela dagen. Jag pratar med två personer. Har inte träffat någon av dom. Detaljer orkar jag inte med och det är rätt oväsentligt. MEN, jag fick för mej att dom två var EN person som spelar något knäppt jäkla spel med mej och bara lurar mej till max! Har ni fått för er det någongång? Jag ser inget dom kan vinna på det, utom kanske att garva åt mej från andra sidan sverige. Det är mycket som talar FÖR min teori här, men mycket som talar emot den med. Puckad som jag är så kunde jag inte hålla tyst och på ett lite snyggt sätt berättade för "den ena" att "for all I know, så kan du och **** vara samma person" Han tyckte det var väldigt underhållande tydligen, men jaja. Jag lär berätta detta för dom ändå när vi ses om det nu visar sej att jag har fel. Vilket jag verkligen hoppas.

Hur som helst kommer det bli en rolig historia i slutändan. Det har ju som "den ena" svarade hänt konstigare saker på internet tidigare.

Nej nu ska jag gå ut o gotta mej med chips och cola som vi unnar oss idag. Ha ett gott nytt år nu alla mina vänner och resten av er med för den delen!

PUSS O KRAAAAAM

Nu är julen överstökad

Idag är jag verkligen helt slut. Kan inte förstå hur trött man kan vara..
Orkade knappt vakna imorse och jag är fortfarande helt slut!
Har somnat framför tvn tillomed. Det gjorde Zikkan med så han är inte så pigg idag heller.
Men Julafton är avklarad. Kändes inte riktigt som Jul måste jag erkänna.
Har inte haft någon julkänsla alls. Men det var en mysig dag.

Jag vill till farfar och få ge honom en stor julkram snart,
men dom blir ju aldrig friska därborta så man kan ju aldrig hälsa på :/
Saknar er ska ni veta!!

I julklapp fick jag /vi massa bra saker, MEN vi fick en spikmatta! haha!
något vi sa att vi aldrig skulle skaffa oss, det är ju samma hype på dom som på dom där hemska foppa tofflorna.. huwwa!!
Men nu har vi en, jag ska prova den snart, ska prova lägga mej på den och se om den hjälper ryggen något.

Jag fick trådlöst tangentbord och mus av darlingen, Engelska nagel tidningar (vi har bara en enda tidning om det här 4 nr om året), svensk maffia, mer greys anatomy och en massa mer saker från släkt och familj.
Vi fick biljetter till Kiss och sonisphere av mamma och pappa och en dammsugare till salongen :)
Fantastiskt.

Jag har fått träffa min underbara Niklas oxå, han som flyttade till Wales.
Vi fick en hel kväll tillsammans igår. Det var jätte mysigt och det var så längesen!
Saknar honom fruktansvärt mycket. Men han avslöjade att han nog är på väg att flytta hem igen!
JAAAAA Lucky meee!

Ja, jag har inte helt kommit ur min "inte så bra period" ännu
Helt klart hjälpte det att få lite nya bekanta,
ny fräsch energi och sådär. Men man landar i verkligheten efter ett tag igen.

Idag är jag väldigt låg känner jag, men det är mest för att jag är helt slut med.
Jag hittade ett jätte bra Alice klipp. Han är riktigt stilig här tillomed Men det är ju från (vad jag tycker är) sämsta skivan och inte världens bästa låt, men den är helt ok och jag tyckte den var skön just nu =)
Ha det bra nu vänner!
Kram



GLAD

Idag är jag glad glad glaad!
:)
Jag hade en fantastisk kväll igår, helt spenderad på msn.
Internet är bra till mycket!

Jag fick två nya bekanta igår som jag verkligen hade super kul med i flera timmar.
Alice Cooper vänner. Det var längesen jag hade någon som var lite alice nördig som jag att prata med.
Och nu har jag TVÅ och dom är fantastiska.
Vi nördade på tillsammans i timmar.
Det är lite svårt att förklara om ni inte brinner för en speciell sak på samma sätt.

Men tänk er att ni gillar att sy t.e.x
man hittar många att kanske prata med om hur man syr en kjol eller en grytlapp.
Men när man väl får prata om hur man går till väga när man syr en riktigt komplicerad figursydd kappa eller vilka trådar som funkar bäst med olika tyger och kvaliteér på olika material så hamnar man på en TOTALT annan nivå och en annan värld som bara gör en nästan euforisk och pirrig i hela kroppen eftersom man brinner för det ända in i benmärgen.
Har jag lyckats förklara mej?

Jag har inte fått göra det på mååånga år.
Jag hade ju Peter som "Alice vän", vi kunde gnata på i timmar och gå igenom hans album från första till (numera) 25te albumet, låt för låt och bara njuta och rysa ihop.
Det är något helt magiskt.

Peter försvann för att göra karriär, men jag tror han har tappat bort mycket av sej själv på vägen.
Det går verkligen skit bra för honom och jag är jätte glad, men den Peter jag kände är sällan jag ser.
Men nu har jag det igen, men denna gången med TVÅ.. Im happy.

Dessutom så hade den ena av dom ett band (jag är inte förvånad)
Jag brukar inte bry mej om sånt så mycket , och om någon säger.. här, lyssna på min kompis band. Då brukar jag ärligt talat inte ens orka lyssna.
Men denna gången gjorde jag och blev glatt överraskad.
Samtalet handlade typ aldrig om bandet eller vad dom gjort/gör och har lyckats med hittils.

Men när samtalet var slut och jag började titta runt lite så insåg jag att dom har visst tagit sej en liten bit iallafall,
Nu blev jag förvånad och imponerad. För att normalt sett hör man ju tjat tjat och ältande om "mej och mitt band" vi har gjort det och det och vi är så bra lyssna lyssna lyssna.
Men inte ett ord.
Han tackade när jag kom med komplimanger och så var det bra med det.
Inte någon reklam mer än att, säg till om du vill ha mer musik (eftersom jag tyckte det var kanon bra)

Ödmjukt och inte för stort ego.. Me likes.

Ja.. så.. igår var kanon, och jag ler fortfarnde.

Jag har haft en liten neråt period här ett tag och inte tyckt att något varit speciellt roligt, har inte haft lust med något och inte brytt mej om speciellt mycket. Har väl stött på motgångar och tänkte att allt var mer eller mindre kört. Jag orkar inte, eller vill inte gå in på detaljer, men det var tungt som attans.
Jag har tur att jag har en sån otrolig människa som står vid min sida och ställer upp med allt han har för att hålla mej uppe när jag får det svårt.

Lördagen för mej var en katastrof och jag satt ensam hela dagen/kvällen och natten och bara mådde allmänt skit.
Men igår drog upp mej rejält! Så nu ler jag som bara den och har fått ny energi.

Ja.. det är faktiskt det enda jag har att prata om för att för mej är detta hela välden just nu.
Om dom två herrarna visste vad dom gav mej igår så skulle deras ego höjas något snäpp.

Nu tänker iallafall JAG göra reklam
Lyssna om ni vill

KRAM PÅ ER från en glad lite Monkan!






SMILE

Dagens skörd

Av naglar ;)
Idag har jag suttit i salogen i 11 timmar!! jag är trött som en gnu vill jag meddela.
Jag hade 4 kunder och mellan några av dom var det en massa väntande på förseningar.
MEN tillslut har jag iallafall gjort naglar på 4 kunder idag :D
Fantastiskt.
2 av dom gjorde "bara" vanlig vit fransk manikyr.. Lite tråkigt och visa en massa bilder på det kanske,
Men Anna och Wera gjorde lite fina glittriga naglar ;)
Here you are...
Nu är jag helt färdig, inte van o jobba såhär mycket haha!
Mina armar ska få vila.
Puss O Kram!
Ta hand om er!

BIIIIOOOO

Jag MÅSTE gå o se denna på bio.
Jag, Zikkan , Nico och Johan snackar ofta om att vi borde gå på bio
DENNA föreslår jag.
Det är ju jag som står för biobiljetterna så det är väl givet?? haha

Salongen ;)

Här har ni lite bilder :D:D
hihi, ser ni Zikkan som försöker vara "ur bild"   *flinar*
Dekaler innifrån.
Dekaler utifrån!
Tack Lotta!!!!
puss o kram!

You are not in Kansas anymore

Oh but I am
Vad tror ni det är som inspirerat det här lacket????
*flin*
(rätt dålig skärpa på den här bilden, men man ser glittret rätt så bra)
Ja o sen har jag lagt i lite mer färg i håret, men det tvättas väl snart ur... Luggen och det förra nagellacket matchade varandra haha!!
Jag blev less på att vara så färglös ;)  Blond o brun är ingen färg på mej, Jag behövdes piggas upp.
Såhär såg det ut när vi åkte på 50års kryssning med Mamma t.e.x
Ja det var det.
Klockan är en hel del, Men jag får skylla mej själv att jag är vaken, jag tog en "liten tupplur" som bara skulle varit en powernap!  det blev en och en halv timma... suck.. från kl 18.20 till 19.50  kändes ju värt att gå upp då, eller hur??haha.
På tok för sent att ta en powernap! men åt helsikes för tidigt för att gå o sova.
Så här sitter man och inte är allt för trött direkt.
Ska nog slå på en film i sovrummet och somna till den tror jag.
Puss O kraaam

Fint va??

Jag är iallafall nöjd. Jag brukar inte passa i så starka färger, men denna är ju klockren ...

Vet ni vad jag fick??

Nä det kan ni förståss inte ha en aning om :)
Men min lilla Zikkan vet precis vad som får mej glad.
den är skitsnygg på!! Lite matt finnish, inte lika högglansigt som det "brukar" vara :)
Fantastiskt...
Det blir nog skiiiitsnyggt med svarta dekorationer på, lite streck o sådär, ska testa.. Lägger upp någon bild och det blir bra :)
Nu har jag ju pekat ut just precis det nagellacket för honom tidigare, men ändå.
Härligt härligt :)
Matchar håret med.. Jag har lagt i lite mer rosa i håret, ska försöka ta en bild imorn o visa kanske.
Idag har jag skrivit ut 130 nya visitkort till butiken, och umgåtts med Nico.
Vi har sett lite filmer och gottat oss.
Båda våra pojkar har varit på julbord med jobbet, så vi tyckte allt att vi kunde få unna oss lite gott vi med.
Vi delade på en frys pizza och åt lite nacho chips med gucka :)
Sen när Zikkan kom med bilen så åkte vi o köpte glass.
Nu sitter vi framför våra datorer och varvar ner efter dagen, snart dags att hoppa i bingen.
Hoppas ni har det bra därute.
Kram!

RSS 2.0